קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

עוף וופלים

עוף וופלים
אם יש לך שמנת כבדה, קורנית, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. מתכונים דומים: וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, עוף וופלים, ו עוף וופלים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מכשיר להכנת ואפלים
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
מנפים יחד את הקמח, קמח מחיטה מלאה, סוכר, חרדל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, חמאה מומסת, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שלב את החומרים הרטובים, מרכיבים יבשים, טימין כדי ליצור בלילת וופל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מצקת את הבלילה לתוך וופל ברזל, בעקבות הוראות היצרן. בעוד מכשיר הוופל סגור, חתוך כל גלישה בעזרת סכין. מבשלים עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
מצקתמצקת
6
מגישים וופלים חמים, מעליהם עוף צלוי חם וכמות נדיבה של רוטב שמנת דיז ' ון חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
רוטב שמנתרוטב שמנת
7
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחממים מחבת גדולה חסינת oven מעל חום גבוה. בינתיים, לשפשף את חזה העוף עם חמאה מבהירה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים את עור העוף בצד למטה במחבת החמה. מבשלים 3 עד 4 דקות עד העור הוא זהוב ופריך. תהפכי את השדיים ותבשלי עוד דקה. הפוך את העוף בחזרה לצד העור ומניח את המחבת ישירות בתנור. צלי במשך 10 עד 12 דקות או עד המיצים לרוץ ברור (ראה הערה של קוק*).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את המחבת מהתנור ותן לתרנגולת לנוח מספר דקות לפני חיתוך (ראה הערה של קוק**).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
חתוך באלכסון כל חזה עוף ל-3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
12
בסיר נירוסטה, לשלב את הקרם ותימין. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
הסר מן החום לטאטא בשני חרדל דיז ' ון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מגישים חמים.
15
הרוטב יכול להיות מאוחסן במיכל מכוסה במקרר במשך כמה ימים. לחמם על חום עדין תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)8חזה עוף ללא עצמות, עור עלחזה עוף ללא עצמות, עור על4(חוֹרֶף)חמאה מזוקקת * * ראה הערה של קוקחמאה מזוקקת * * ראה הערה של קוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'ון מגורעןחרדל דיז'ון מגורען2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4(יכול להיות או להרחיק)חרדל יבשחרדל יבש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרי לתיבולמלח כשר ופלפל טחון טרי לתיבול2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה