עוף וופלים
אם יש לכם מרק עוף, ביצה, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. מתכונים דומים: וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, עוף וופלים, ו עוף וופלים.
הוראות
חום על 1 אינץ ' של שמן במחבת יצוק ברזל גדול או תחתית כבדה מעל חום גבוה.
לטאטא את הרוטב החריף והביצה בקערה בינונית; לזרוק את העוף בתערובת כדי מעיל.
מערבבים את הקמח, עופות תיבול, ומלח ופלפל לטעום בקערה בינונית. מניחים בצד 3 כפות קמח מתובל בקערה נפרדת; לדלות את העוף בקמח מתובל הנותרים עד מצופה, רועד את כל עודף.
מניחים את העוף בשמן החם ומטגנים עד הזהב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, הופך פעם אחת.
להעביר מתלה כדי להתקרר מעט; להשליך את השמן.
ממיסים את החמאה באותו מחבת ומקציפים בקמח המנוסה השמור עד לקבלת חלקה.
לטאטא את הבצל הירוק, ואז לאט לשפוך את המרק. מביאים לרתיחה, מקציפים עד שהרוטב חלק. בינתיים, טוסט הוופלים.
מניחים ופל על כל צלחת טפטוף עם סירופ מייפל. למעלה עם עוף ורוטב ומקשטים עם בצל ירוק.