פודינג אורז הל
פודינג אורז הל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אם יש לכם אורז בסמטי, הל טחון, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו פודינג אורז עם הל, פודינג אורז הל (Payasam), ו פודינג אורז הל עם פיסטוקים וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 1/2 כוסות מים ומלח לרתיחה בסיר גדול.
להוסיף אורז; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
מערבבים בחלב, סוכר, ו 1/2 כפית הל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד אורז רך ואת התערובת עבה ושמנת.
מניחים בקערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. מערבבים הנותרים 1/4 כפית הל ומי פרח. צ ' יל 4 שעות.