תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 987 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלה דפנה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר רחב וכבד עם מכסה הדוק, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לדלות את חתיכות העוף בקמח מתובל, ואז חום אותם בשמן על חום בינוני, על 2 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
דַק-
3
להסיר ולהניח בצד.
4
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הגזר, סלרי, עלה דפנה, טימין, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים 1 דקה יותר.