עוף וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 987 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלה דפנה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר רחב וכבד עם מכסה הדוק, מחממים את שמן הזית.
לדלות את חתיכות העוף בקמח מתובל, ואז חום אותם בשמן על חום בינוני, על 2 דקות בצד.
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הגזר, סלרי, עלה דפנה, טימין, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים 1 דקה יותר.
להחזיר את העוף לסיר, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את חמשת מרכיבי הכופתה הראשונים.
מוסיפים את הקרם ומערבבים עד רק בשילוב.
זרוק על 12 כפות ערמות של תערובת הכופתאות לתוך הסיר. כיסוי ומבשלים במשך 12 דקות יותר.
כדי לשרת, לגרוף את הכופתאות ועוף לקערות, ולאחר מכן לכסות עם מרק.
עבור כופתאות מהירות יותר, לערבב 1 ביצה עם 1/2 כוס חלב, ולאחר מכן להוסיף את התערובת 1 1/2 כוסות ביסקוויק ומערבבים לשלב.