עוף וכופתאות
עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת בצל, חלב חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך תבשיל: בשקית ziplock גדולה, לערבב קמח, מלח, פלפל, אבקת שום, אבקת בצל, טימין ומרווה.
הוסף עוף; לזרוק עד חתיכות מצופה.
כף חמה 1. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. לנער תערובת קמח עודף מעוף( שאריות קמח מילואים), להוסיף עוף לסיר ולבשל, ערבוב, עד השחמה, על 10 דקות.
הסר לצלחת. שמן חם שנותר בסיר.
מוסיפים גזר, סלרי ובצל; מטוגנים ל -6minutes.
מפזרים קמח שמורות; לטגן במשך 2 דקות.
יוצקים מרק; מביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום נמוך; מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. להחזיר עוף לסיר, מערבבים במחצית וחצי; מבשלים במשך 5 דקות.
מערבבים את שני הקמחים, סודה לשתיה, מלח, טימין ומרווה. מערבבים בחמאה רק עד שיצק דביק נוצר.
מערבבים אפונה לתערובת עוף. ירידה בכף של בצק, לכסות; כופתאות מבושלות עד מבושל דרך, כ -15 דקות.