עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1213 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך שמן זית, מכרזי חזה עוף, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בנייר האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אין לאפות עוגיות אורז פצפוצי ינשוף כקינוח. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו כופתאות עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קוביות מכרזות לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד. תשטוף ידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
3
מניחים סיר גדול על תנור מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזיר
4
מוסיפים שמן, חמאה, ירקות ועלי דפנה ומבשלים 5 דקות, ערבוב בתדירות גבוהה. תערובת העונה עם מלח, פלפל ותבלינים עופות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים קמח למחבת ומבשלים 2 דקות. מערבבים מרק או מלאי לסיר ומביאים לרתיחה.
שלב עם 1/2 כוס מים חמים ופטרוזיליה. זרוק כפות תמהיל מוכן לתוך הסיר, ריווח כופתאות באופן שווה. מכסים את הסיר בחוזקה ולהפחית את החום בינוני נמוך. כופתאות קיטור 8 עד 10 דקות.