עוף וכופתאות IV
עוף וכופתאות IV עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לך לחנות ותביא סלרי, מרק עוף, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים עוף, מרק, סלרי, פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים 45 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל.
כדי להפוך כופתאות: בעוד העוף מבשל, לשלב את הקמח, ביצה, שמנת חמוצה, מרק עוף בקערה בינונית.
מערבבים היטב ומגלגלים בצק על משטח מקומח.
חותכים לריבועים קטנים ושופכים למרק עוף רותח. בקערה קטנה, מערבבים יחד עמילן תירס ומספיק מים כדי ליצור משחה דקה; מערבבים לתוך מרק. המשיכו להרתיח במשך 5 עד 10 דקות, או עד כופתאות קלות ונפוחות.