קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות14
ציון בריאות22
מגזין

עוף ונקניק מניקוטי

עוף ונקניק מניקוטי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ונקניק מניקוטי. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית יש 48 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, בצל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו גבינת נקניקים מניקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי הקפיצו את הפטריות, הפלפלים והבצל בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ומים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מפזרים עוף עם בזיליקום ותיבול עוף. ממלאים עוף בקליפות מניקוטי לא מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עוףתיבול עוף
מניקוטימניקוטי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מורחים 1 כוס תערובת רוטב בכל אחד משני משומן 13-ב. איקס 9-אין. אפיית כלים. מסדרים מניקוטי על רוטב; מפזרים נקניק.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
יוצקים את הרוטב שנותר מעל; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים. מכסים ואופים את הקדירה שנותרה בחום של 375 מעלות למשך 55-65 דקות או עד מבעבע ופסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
8
לשימוש במניקוטי קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
9
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שהעוף והפסטה רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.