עוף ונקניק פנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שיני שום, גבינת צ'דר, פסטה פנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו נקניקיית עוף וברוקולי ראבה פנה, מחבת קלוי פנה עם נקניק עוף, ו כפרי איטלקי קישואים "רוטב" עם פנה ונקניק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים את העוף, הנקניק, הבצל והפלפלים האדומים והירוקים בשמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מערבבים פנימה את רוטב האלפרדו, המרק, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 2 דקות. מערבבים גבינה.