עוף ופלפל בסגנון איטלקי מטגן
איטלקי בסגנון עוף ופלפל Saute נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 524 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שמן צמחי, רוטב צמחוני חכם שמנמן ומתובל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו מטבל פלפל אדום בסגנון איטלקי, עוף פלפל אדום מטגן, ו Sauté עוף ופלפל בל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 10 דקות או עד משחימים היטב משני הצדדים.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הפלפלים והבצל ומבשלים עד שהירקות רכים-פריכים, מערבבים מדי פעם. מערבבים בברוקולי ומבשלים 2 דקות.
מערבבים ברוטב. תחזיר את העוף למחבת. להפחית את החום לנמוך. לבשל במשך 5 דקות או עד העוף מבושל דרך. חותכים את העוף לפני ההגשה.