קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

עוף ותרד אלפרדו לזניה

עוף ותרד אלפרדו לזניה
לזניה של עוף ותרד אלפרדו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 693 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 383 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עוף צלוי, שמן זית, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. עם כפית ציון 83%, המנה הזו סופר. נסו תרד אלפרדו לזניה, תרד אלפרדו לזניה, ו לזניה אלפרדו תרד לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים אטריות לזניה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים, ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
בסיר על אש נמוכה מערבבים יחד שמנת כבדה, שמנת מרק פטריות, גבינת פרמזן וחמאה. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן זית עד שהוא רך, ואז מוסיפים שום ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים פנימה את העוף ומבשלים עד שהוא מחומם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מצפים קלות את תחתית תבנית האפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם מספיק מתערובת רוטב השמנת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
שכבה עם 1/3 מאטריות הלזניה, 1/2 כוס ריקוטה, 1/2 מהתרד, 1/2 מתערובת העוף ו -1 כוס מוצרלה. למעלה עם 1/2 תערובת רוטב שמנת, וחזור על השכבות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב שמנתרוטב שמנת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8
מניחים מעל את שאר האטריות ומורחים ברוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד חום ומבעבע. מעליו את המוצרלה שנותרה, וממשיכים באפייה עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®