עוף חומץ של סבתא
אם יש לך בערך 9 שעות ו-20 דקות לבלות במטבח, עוף החומץ של סבתא עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא חלב לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 569 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לכו לחנות והרים ירכי עוף, שמן, פלפל ג'לפנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לא של סבתא שלך” דלעת פאי מיני , חזיר בטן פו בויז עם חומץ הבנרו ומיונז חרדל דבש וסלט חומץ מלפפונים .
הוראות
מניחים את ירכי העוף בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים חומץ מעל, מכסים ומניחים למרינדה למשך הלילה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מוציאים את העוף מהמרינדה, שומרים 1/4 כוס מהחומץ. מצפים את העוף בקמח ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים עוף בשמן החם עד שהחלק החיצוני פריך קלות.
מסירים מהאש ומניחים את העוף בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' מרופדת ברדיד אלומיניום.
מוסיפים 1/4 כוס חומץ למחבת, ויוצקים את כל צנצנת הג'לפנוס על העוף. מכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים במשך 45 דקות עד שעה, או עד שהעוף כבר לא ורוד, והמיצים צלולים.