עוף חמאה לבישול איטי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף חמאה לבישול איטי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 1622 אוהדים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל הודי. אם יש לכם חמאה, חלב קוקוס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא אפרסק בריא בן 5 דקות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 68%. מתכונים דומים: עוף חמאה לבישול איטי, עוף חמאה לבישול איטי, ו עוף חמאה לבישול איטי.
הוראות
ממיסים את החמאה והשמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את העוף, הבצל והשום. מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את אבקת הקארי, רסק הקארי, טנדורי מסאלה, גאראם מסאלה ורסק העגבניות עד שלא נותרו גושי רסק עגבניות.
יוצקים לסיר איטי ומערבבים פנימה את תרמילי הל, חלב הקוקוס והיוגורט. מתבלים לפי הטעם במלח.
מבשלים על 4 עד 6 שעות גבוהות, או על 6 עד 8 שעות נמוכות עד שהעוף רך והרוטב הצטמצם לעקביות הרצויה.
מוציאים וזורקים את תרמילי הל לפני ההגשה.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס גובלסבורג גרונר ולטלינר לנגנלואה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -32 דולר.
![שלוס גובלסבורג גרונר ולטלינר לנגנלואה]()
שלוס גובלסבורג גרונר ולטלינר לנגנלואה
לנגנלואה הוא מרכז הכינוי קמפטל והוא אחד המרכזים ההיסטוריים והתרבותיים שליין באוסטריה. הגבעות העדינות סביב העיר ההיסטורית העניקו שירות יוצא מן הכלל לתפארת הכינוי. לורטס - חומר אלפיני שהושקע במהלך 2 מיליון השנים האחרונות-הוא המרכיב הבסיסי ביין זה.