עוף חריף מוקפץ
עוף חריף מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פרחי ברוקולי, אגוזי מלך, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 1 כף שמן, 1 רוטב סויה כף ו 1 כפית קורנפלור עד חלקה.
הוסף עוף; לזרוק מעיל. מכסים ומקררים במשך 15 דקות.
במחבת גדולה או ווק, לשלב פתיתי עוף ופלפל; מערבבים ומטגנים על חום בינוני גבוה ב 2 כפות שמן במשך 5 דקות או עד מיצי בשר לרוץ ברור.
מערבבים ומטגנים את הברוקולי, בצל ושום בשמן הנותר למשך 5-8 דקות או עד למכרז.
בקערה קטנה, לשלב את המרק, זנגביל רוטב סויה הנותרים קורנפלור; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מוסיפים עוף ואגוזים; מחממים דרך.