עוף טטרציני II
עוף Tetrazzini II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל טחון, אטריות ביצים, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini.
הוראות
מרתיחים חזה עוף וסלרי ב 4 כוסות מים במשך כ 30 דקות.
הסר מהחום ולהסיר עוף מהמים כדי להתקרר. כאשר העוף מקורר, לגרוס ולהניח בצד.
במחבת גדולה, להמיס חמאה או מרגרינה.
מסננים פטריות, שומרים נוזלים ומוסיפים למחבת.
חום ביסודיות, תיבול עם מלח ופלפל.
מוסיפים חלב מאודה, נוזל פטריות שמורות ושרי, ערבוב טוב.
מוסיפים גבינה כמה פרוסות בכל פעם עד נמס ביסודיות מעורבב.
מוסיפים עוף מגורר ומביאים לרתיחה איטית.
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 C). משמנים צלחת אפיית זכוכית 9x13x2. לשים אטריות בערך 1 1/2 אינץ עומק ויוצקים תערובת עוף על אטריות. מערבבים למעיל. למעלה עם פירורי קורנפלקס ופפריקה, צלחת כיסוי ואופים במשך 25 דקות. לחשוף צלחת ואופים במשך 5 דקות נוספות.