קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף טטרציני II

עוף טטרציני II
עוף Tetrazzini II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל טחון, אטריות ביצים, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini.

הוראות

1
מרתיחים חזה עוף וסלרי ב 4 כוסות מים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הסר מהחום ולהסיר עוף מהמים כדי להתקרר. כאשר העוף מקורר, לגרוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
במחבת גדולה, להמיס חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מסננים פטריות, שומרים נוזלים ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חום ביסודיות, תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים חלב מאודה, נוזל פטריות שמורות ושרי, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
7
מוסיפים גבינה כמה פרוסות בכל פעם עד נמס ביסודיות מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מוסיפים עוף מגורר ומביאים לרתיחה איטית.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
9
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 C). משמנים צלחת אפיית זכוכית 9x13x2. לשים אטריות בערך 1 1/2 אינץ עומק ויוצקים תערובת עוף על אטריות. מערבבים למעיל. למעלה עם פירורי קורנפלקס ופפריקה, צלחת כיסוי ואופים במשך 25 דקות. לחשוף צלחת ואופים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים חמים.