עוף טיקה מסאלה
עוף טיקה מסאלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך צ'ילי דה ארבול, רסק עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוף טיקה מסאלה, איך לעשות עוף טיקה מסאלה, paneer tikka masala (sanjeev kapoor) , איך לעשות paneer tikka מסאלה, ו עוף טיקה מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום, זנגביל, כורכום, garammasala, כוסברה, וכמון בקערה קטנה.
להקציף יוגורט, מלח, וחצי תערובת תבלינים בקערה בינונית; להוסיף עוף ולהפוך מעיל. כיסוי וצינה 4-6 שעות. מכסים ותשארו תערובת תבלינים.
חום גהי בסיר כבד גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, רסק עגבניות,הל, צ ' ילי ומבשלים, stirringoften, עד רסק עגבניות כהה ובצל רך, כ 5 דקות.
מיעון חצי תערובת תבלין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד לתחתית הסיר מתחיללהתחיל חום, כ 4 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיצים, מוחצים אותם עם הידיים כמו שאתה מוסיף אותם. להביא abooil, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובותולגרד חתיכות השחמה מתוך תחתית סיר, עד רוטב מתעבה, 8-10 דקות.
מוסיפים שמנת וכוסברה קצוצה.מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד saucethickens, 30-40 דקות.
בינתיים, broiler preheat. קו אפייה מגורמת בנייר כסף ולהגדיר wirerack בתוך גיליון. מסדרים עוף על rackin שכבה אחת. מטגנים עד תחילת העוףלהשחיר כתמים (זה לא יהיה מבושל דרך), על 10 דקות.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס, addto רוטב, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העוף מבושל דרך, 8-10minutes.
לעשות קדימה: עוף יכול להתבצע 2 daysahead. כיסוי; צמרמורת. לחמם לפני ההגשה.