עוף טנדורי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כמעט עוף טנדורי, עוף טנדורי, ו עוף טנדורי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני, ואז מבשלים את כוסברה, כמון, כורכום, קאיין, גארם מסאלה ופפריקה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני (כ 2-3 דקות).
מקציפים בתערובת התבלינים-שמן מקורר לתוך היוגורט, ולאחר מכן מערבבים במיץ לימון, שום, מלח וג ' ינג ' ר.3
חותכים חתכים עמוקים (עד העצם) ב 3-4 מקומות על חתיכות רגל/ירך. רק לעשות 2-3 חתכים אם אתה משתמש תיפוף נפרד וירכיים. מעיל את העוף במרינדה, כיסוי וצינה לפחות שעה (רצוי 6 שעות), לא יותר מ 8 שעות. 4 להכין את הגריל שלך כך צד אחד הוא די חם על חום ישיר, הצד השני קריר, לא על חום ישיר. אם משתמשים בפחם, להשאיר צד אחד של הגריל ללא גחלים, אז יש לך צד חם בצד קריר. אם אתה משתמש בגריל גז, פשוט להפעיל חצי של המבערים. השתמש מלקחיים כדי לנגב את הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג בשמן צמחי. תוציא את העוף מהמרינדה ותנער את העודף. אתה רוצה את העוף מצופה, אבל לא gloppy.
שים את חתיכות העוף על הצד החם של הגריל ולכסות. מבשלים 2-3 דקות לפני הבדיקה. 5 להפוך את העוף כך שהוא חום (אפילו קצת חרוך) מכל הצדדים, ולאחר מכן להעביר אותו לצד מגניב של הגריל. מכסים ומבשלים לפחות 20 דקות, עד 40 דקות (או יותר) בהתאם לגודל של העוף ואת הטמפרטורה של הגריל. העוף נעשה כאשר המיצים שלו לרוץ ברור.
תן לו לנוח לפחות 5 דקות לפני ההגשה. זה גם נהדר בטמפרטורת החדר או אפילו קר למחרת.
מגישים עם נאן, לחם שטוח הודי, או עם אורז בסגנון הודי, עם raita מבוסס יוגורט בצד.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.