עוף טריאקי עם סובה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? עוף טריאקי עם סובה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן בישול בטמפרטורה גבוהה, רוטב ווסטרשייר, מירין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. נסו עוף טריאקי עם אטריות סובה, סלט טריאקי סובה, ו אטריות סובה בקומבו דאשי עם סלמון טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים סיר מים על הכיריים לסובה ומביאים לרתיחה.
מניחים את המניה, תמרי, מירין, שרי, סוכר, ווסטרשייר, זנגביל ושום בסיר קטן. מביאים לרתיחה מתגלגלת ולהפחית בחצי, 15 עד 20 דקות על חום בינוני. להפחית את החום לרתיחה נמוכה או מתגלגל ומבשל.
מוסיף את השמן למחבת וחום על חום גבוה.
מפזרים את העוף עם מעט מלח יותר באגרסיביות עם פלפל. לבשל 8 עד 9 דקות, מפנה מדי פעם, ואז להסיר מן החום. להעלות את החום שוב גבוה.
מוסיף את הפלפלים ומערבבים במשך כמה דקות, אבל לשמור אותם במכרז פריך.
מוסיפים את הבצל הירוק ושום וזורקים 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מבשלים את הסובה על פי הוראות החבילה, כמה דקות, אל דנטה.
מניחים רבע מאטריות סובה בקערות רדודות או על צלחות. למעלה עם כמה פלפלים ובצלצלים. פרוס חזה עוף 1 לכל מנה ומאוורר על גבי soba.
יוצקים את הרוטב באופן שווה על הכלים ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.