עוף ים תיכוני חריף
עוף ים תיכוני חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך ציר עוף, שמן זית, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה טוב. נסו ויניגרט ים תיכוני חריף, סלק ירקות עם ויניגרט ים תיכוני חריף, ו מטבל פטה ים תיכוני חריף {דל פחמימות וגלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים ירכיים עוף בקערה גדולה; העונה עם פלפל שחור, כמון, ו 1 כפית מלח. תניח בצד.
ממלאים כל פלפל דובדבן בנדיבות עם נקניק איטלקי. תניח בצד.
מחממים שמן זית בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מניחים ירכיים עוף, עור בצד למטה, במחבת וחום, כ 5 דקות. הפוך עוף לצד השני חום, על 1 דקה.
לבשל בצל בתנור ההולנדי עם קמצוץ של מלח על אש בינונית גבוהה; לבשל ומערבבים עד קרמל, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים שום, הרבס דה פרובנס, ופלפל אדום מרוסק.
מערבבים ב pepperoncini ומיצים; לבשל עד התחמם, כ 2 דקות.
מניחים עוף, עור בצד למעלה, בשכבה אחת על גבי הבצל pepperoncinis בתנור ההולנדי.
יוצקים מלאי לתוך המחבת עד כמעט מכסה את העוף.
מפזרים לבבות ארטישוק, זיתים, ופלפלי דובדבן ממולאים על גבי עוף.
חזור לחום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מכסים וצולים בתנור שחומם מראש עד שהנקניק מבושל דרך והנוזל מבעבע, כ 1 שעה.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ, אורגנו ומרג ' ורם.