עוף ים תיכוני חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך ציר עוף, שמן זית, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה טוב. נסו ויניגרט ים תיכוני חריף, סלק ירקות עם ויניגרט ים תיכוני חריף, ו מטבל פטה ים תיכוני חריף {דל פחמימות וגלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים ירכיים עוף בקערה גדולה; העונה עם פלפל שחור, כמון, ו 1 כפית מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
פלפל שחור
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
ממלאים כל פלפל דובדבן בנדיבות עם נקניק איטלקי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
דובדבנים
פלפל
4
מחממים שמן זית בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מניחים ירכיים עוף, עור בצד למטה, במחבת וחום, כ 5 דקות. הפוך עוף לצד השני חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לבשל בצל בתנור ההולנדי עם קמצוץ של מלח על אש בינונית גבוהה; לבשל ומערבבים עד קרמל, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים שום, הרבס דה פרובנס, ופלפל אדום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
8
מערבבים ב pepperoncini ומיצים; לבשל עד התחמם, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר מהחום.
10
מניחים עוף, עור בצד למעלה, בשכבה אחת על גבי הבצל pepperoncinis בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
עוף שלם
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
11
יוצקים מלאי לתוך המחבת עד כמעט מכסה את העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מפזרים לבבות ארטישוק, זיתים, ופלפלי דובדבן ממולאים על גבי עוף.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
עוף שלם
פלפלים
דובדבנים
זיתים
13
חזור לחום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
14
מכסים וצולים בתנור שחומם מראש עד שהנקניק מבושל דרך והנוזל מבעבע, כ 1 שעה.