עוף ים תיכוני לימוני
עוף ים תיכוני לימוני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, אורגנו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף לימון ואורזו, עוף לימון פיקטה, ו לימוני" אפוי " עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון, שום, אורגנו, מלח ופלפל שחור בקערה.
מניחים חזה עוף לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מברשת מיץ לימון תערובת על עוף.
מניחים תפוחי אדמה, רצועות פלפל אדום, בצל אדום, פרוסות לימון בקערה, יוצקים תערובת מיץ לימון נותרת על ירקות, וזורקים למעיל. מסדרים ירקות ופרוסות לימון סביב חזה עוף בתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות; עוף מברשת וירקות עם טפטוף מחבת. המשך אפייה עד העוף הוא השחמה, המיצים לרוץ ברור, ומדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), על 30 דקות יותר.