עוף ים תיכוני, פטה, ועטיפת עשב עם תפוחי אדמה מבושלים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: גלישת עוף ים תיכונית מפתה עם תרד ופטה, עטיפת עוף ים תיכונית, ו עטיפת עוף ים תיכונית.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, לבשל עוף עד השחמה משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל, מרפרף פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 4 דקות יותר.