עוף ים תיכוני, פטה, ועטיפת עשב עם תפוחי אדמה מבושלים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: גלישת עוף ים תיכונית מפתה עם תרד ופטה, עטיפת עוף ים תיכונית, ו עטיפת עוף ים תיכונית.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, לבשל עוף עד השחמה משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל, מרפרף פעם אחת.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 4 דקות יותר.
מוסיפים מרק עוף, יין לבן, תפוחי אדמה, עגבניות, עלי דפנה וקורנית.
מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. מבשלים עד בשר ותפוחי אדמה הם מזלג מכרז, על 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור וגרוס בשר באמצעות שני מזלגות, השלכת כל שומן, כמו גם את עלי המפרץ טימין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כדי לשרת, כפית תפוחי אדמה ועגבניות לקערה נפרדת. קו צלחות בודדות עם פיתה. למעלה עם עוף, פטה, ומקלחת של פטרוזיליה, נענע, וכוסברה.
מגישים עוטפת מיד עם תפוחי אדמה ופלחי לימון בצד.