עוף ים תיכוני צרוב במחבת
עוף ים תיכוני צרוב במחבת הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת שמן זית, עלי בזיליקום, גבינת פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מחבת חזה עוף צרוב ברוטב פטריות, טרגון וחרדל, מחבת חזה עוף צרוב ברוטב פטריות, טרגון וחרדל, ו חזה עוף צרוב במחבת עם רוטב מחבת עשיר.
הוראות
מגררים את הגרידה וסוחטים את המיץ מהלימון. מערבבים את הציר, העגבניות, מיץ הלימון וגרידת הלימון בקערה קטנה.
מתבלים את העוף במלח ופלפל שחור.
מחממים 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף ומבשלים 6 דקות או עד להשחמה משני הצדדים.
מחממים את יתרת השמן במחבת.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את תערובת הציר למחבת ומחממים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים 4 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מחזירים את העוף למחבת. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהעוף מבושל.
מפזרים את הזיתים, הצלפים, הבזיליקום והגבינה.