מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 142 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. אם יש לכם מלח ים, מלח כשר, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו גזר ותפוחים מזוגגים מייפל, חביתיות שיבולת שועל עם תפוחים קלויים מזוגגים מייפל, ו פילה חזיר קלוי ותפוחים מזוגגים מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס 2 כפות של החמאה בסיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים אותם כדי לקבל אותם מצופה היטב. להפוך את החום בינוני לכסות את המחבת, לתת להם לבשל על 5 דקות, ערבוב מדי פעם. לאחר שאלוט הפכו שקוף, להוסיף את השום ומערבבים.לאט לאט לשפוך את השמנת לתוך המחבת, ומערבבים את התערובת יחד. מכסים את המחבת ומאפשרים לתערובת לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המחבת מהחום והסר את הכיסוי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את שאר החמאה ערבוב להמיס ולשלב אותו לתוך התערובת.לשים את כל הכבדים הגולמיים לתוך בלנדר, להוסיף את היין הלבן ואת תערובת קרם חם, מלח וכמה פלפל. להתמזג עד חלקה לחלוטין. לגרד את הצדדים כמו שאתה עובד כדי להבטיח מרקם שמנת טוב.מראש לחמם את התנור ל 300 מעלות F. להביא קומקום של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים 4 תנור הוכחה, 1 כוס בגודל קערות או ramekins לתוך צלחת אפייה עמוקה. הם לא צריכים לגעת. באמצעות מסננת למרקם החלק ביותר האפשרי מסננים את תערובת כבד העוף לכל קערה, מחלקים את התערובת באופן שווה.מכסים כל קערה בנייר כסף, ומניחים את תבנית האפייה על המדף האמצעי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את התפוחים בשכבה אחת. מבשלים אותם, ללא הפרעה עד חום בצד אחד 3-5 דקות. הפוך את התפוחים, והוסף את הסירופ ומבשל עוד דקה או שתיים. התפוחים צריכים להיות רכים אבל לא רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר
8
מעבירים את התפוחים לצלחת הגשה ושופכים עליהם כל נוזל משנה.