קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף-כבד מוס עם בצל אדום כבוש

עוף-כבד מוס עם בצל אדום כבוש
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 162 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חצי חצי, מלח כשר ופלפל, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טוסטים מוס כבד טורקיה עם שאלוט כבוש, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה ארבעה ramekins 1 כוס. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום מתון עד השחמה קלה, על 4 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את כבדי העוף למחבת, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
העבר לצלחת.
6
מוסיפים את הבצל, התפוחים והאולספייס למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל והתפוח מתרככים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף את קלבדוס בזהירות להצית אותו עם משחק ארוך. כאשר הלהבות שוככות, לגרד את תערובת תפוח בצל לתוך בלנדר ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את הבייקון ואת כבדי העוף לתערובת הבצל והתפוח בבלנדר, יחד עם חצי וחצי, חלמונים ו -1 כפית מלח כשר. להתמזג עד חלקה מאוד. להעביר את התערובת דרך מסננת גסה לתוך כוס גדולה למדידת כוס.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
יוצקים לתוך ramekins מוכן ולהעביר למחבת קלייה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע עד חצי הדרך במעלה צידי הרמקים, מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים את מוס הכבד-עוף במשך כ-1/2 שעות, עד שמד חום מיידי מוכנס למוס רושמת 15
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כבדכבד
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
הסר את ramekins מאמבט המים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מכסים ומקררים את ramekins עד המוס הוא צונן, רצוי בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מגישים עם פרוסות באגט קלוי ובצל אדום כבוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בגטבגט