עוף-כבד מוס עם בצל אדום כבוש
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 162 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חצי חצי, מלח כשר ופלפל, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טוסטים מוס כבד טורקיה עם שאלוט כבוש, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה ארבעה ramekins 1 כוס. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום מתון עד השחמה קלה, על 4 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת.
מוסיפים את כבדי העוף למחבת, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל, התפוחים והאולספייס למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל והתפוח מתרככים, כ 5 דקות.
הוסף את קלבדוס בזהירות להצית אותו עם משחק ארוך. כאשר הלהבות שוככות, לגרד את תערובת תפוח בצל לתוך בלנדר ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את הבייקון ואת כבדי העוף לתערובת הבצל והתפוח בבלנדר, יחד עם חצי וחצי, חלמונים ו -1 כפית מלח כשר. להתמזג עד חלקה מאוד. להעביר את התערובת דרך מסננת גסה לתוך כוס גדולה למדידת כוס.
יוצקים לתוך ramekins מוכן ולהעביר למחבת קלייה קטנה.
מוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע עד חצי הדרך במעלה צידי הרמקים, מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים את מוס הכבד-עוף במשך כ-1/2 שעות, עד שמד חום מיידי מוכנס למוס רושמת 15
הסר את ramekins מאמבט המים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מכסים ומקררים את ramekins עד המוס הוא צונן, רצוי בין לילה.
מגישים עם פרוסות באגט קלוי ובצל אדום כבוש.