עוף לטיני לבישול איטי
ניתן להכין את המתכון לבישול איטי עוף לטיני בסביבות 4 שעות ו -35 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. אם יש לכם בטטות, ירכי עוף, פלפל אנגלי טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 607 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 87%. מתכונים דומים: עוף לטיני איטי עם שעועית שחורה ומתוק, עוף לטיני לבישול איטי עם בטטה ושעועית שחורה, ו סיר איטי האי משך עוף {סיר איטי + ספר בישול בגידה}.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה; מתבלים את ירכי העוף במלח ופלפל.
מפזרים 1/4 כוס כוסברה מעל ירכי העוף; משחימים את העוף במחבת, 3 עד 5 דקות מכל צד.
מסדרים את העוף בתחתית סיר איטי.
מניחים את הבטטות, הפלפל האדום והשעועית השחורה על גבי העוף.
מערבבים יחד את מרק העוף, 1/4 כוס עלי כוסברה, סלסה, כמון, פלפל אנגלי ושום יחד בקערה; יוצקים לסיר האיטי. הגדר סיר איטי לנמוך ובשל במשך 4 שעות.
מקשטים עם טריזי ליים להגשה.