צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף מוגלאי-נייג'לה לוסון יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרמילי הל, יוגורט יווני, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: טריאקי העוף של נייג'לה לוסון, Nigella Lawson Roquamole, ו שוקו חם אלכוהולי Nigella לוסון.
הוראות
1
שים את הג ' ינג 'ר, שום, כמון, כוסברה, וצ' ילי לתוך מעבד מזון, או לתוך מרגמה ועלי, ולהתמזג כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את השקדים הקרקע ומים ולאחר מכן להתמזג שוב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את חתיכות העוף-בקבוצות כך שהם מטגנים ולא תבשיל-ומבשלים אותם מספיק זמן כדי לאטום משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
תבשיל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את התבלינים ולהפוך אותם בשמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם עד מתרכך קלות השחמה, אבל לשמור על החום עדין ומערבבים לעתים קרובות, כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
יוצקים את הדבק מעורבב, ומבשלים הכל עד שהוא מתחיל צבע.
7
מוסיפים את היוגורט, חצי כוס בכל פעם מערבבים אותו כדי להכין רוטב, ואז מערבבים את המניה, שמנת וסולטנה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
8
שים את העוף השחום בחזרה למחבת, יחד עם כל מיצים שאספו מתחתם, ומפזרים על מסאלה garam, סוכר, ומלח. מכסים ומבשלים בחום עדין במשך 20 דקות, בודקים כדי לוודא שהבשר מבושל through.It בשלב הזה, אני אוהב להוריד את המחבת מהחום ולהשאיר אותה להתקרר לפני שאני מחמם את המחבת. day.So או עכשיו, או אחרי שחממת את זה מחדש, יוצקים לתוך צלחת הגשה ומפזרים עם השקדים הקלויים.