קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עוף מול Poblano

עוף מול Poblano
עוף שומה Poblano יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם בצל, מיץ ליים, צ'ילי אנצ' ו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שומה Poblano עם ירכיים עוף, רוטב פובלנו מול קלאסי עם עוף, ו Mole Poblano.

הוראות

1
לחפרפרת: קרעו את האנצ 'ו, אנהיים וצ' ילי צ ' יפוטלה לחתיכות גדולות וקלו אותם במחבת יבשה מעל חום בינוני עד שהם משנים צבע קצת, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
שים אותם לתוך קערה עם הצימוקים ולכסות אותם במים חמים. משרים התרכך, כ -30 דקות. באותו מחבת על חום בינוני, מוסיפים את השקדים, שומשום, גרגרי פלפל, מקל קינמון, אורגנו ותימין. טוסט במשך 2 דקות, לטחון במטחנת תבלינים, ולהוסיף את האבקה לבלנדר. באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה להוסיף את שמן זית, בצל, שום, סראנו. מבשלים עד השחמה קלה, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות. מבשלים עד ירקות מתרככים, על 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
זרעי שומשוםזרעי שומשום
פלפלפלפל
ירקירק
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
שקדיםשקדים
אורגנואורגנו
צימוקיםצימוקים
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
טוסטטוסט
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
קערהקערה
3
מוסיפים את השוקולד ואת צ 'ילי ספוג וצימוקים לבלנדר יחד עם כמה נוזל השריית צ' ילה. מחית, הוספת נוזל יותר השרייה לפי הצורך, כדי להפוך את רוטב חלק. (זה עושה על רוטב 4 כוסות, המתכון משתמש 2 כוסות, תוספת יכול להיות קפוא).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
צימוקיםצימוקים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
יוצקים את מיץ הלימון על העוף ומתבלים אותו היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
עוף שלםעוף שלם
5
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת כבדה גדולה ומשחימים את העוף מכל הצדדים; מסירים את העוף השחום לצלחת ומשאירים את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים 2 כוסות של רוטב השומה לתוך המחבת החמה ומבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את ציר העוף ומחזירים את חתיכות העוף למחבת. מבשלים, מכוסה, עד העוף מבושל דרך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ציר עוףציר עוף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בינתיים, לשים את הבצל ואת פרוסות צנון לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את מיץ הליים הנותרים 2 כפות שמן זית מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
10
מערבבים היטב ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
11
מגישים מעל אורז לבן מבושל עם בצל וסלט צנון.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
צנוןצנון
בצלבצל
12
מקשטים הכל עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה

מרכיבים