עוף מוקפץ חמוץ מתוק
אם יש לך קורנפלור, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חזיר מתוק חמוץ מוקפץ, ירקות מוקפצים וחמוצים, ו חציל מתוק חמוץ מוקפץ מראש עם אפונה ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב 1 1/2 כוסות מים, ממתיק Granulated SPLENDA®, חומץ, סירופ אננס שמור, וצבע מאכל כתום.
חום לרתיחה. כבה את החימום.
שלב 1/4 כוס קורנפלור ו 1/4 כוס מים; לאט לערבב לתוך סיר. המשך לערבב עד שהתערובת מתעבה.
שלב קמח, 2 כפות שמן, 2 כפות קורנפלור, מלח, פלפל לבן, וביצה.
הוסף 1 1/2 כוסות מים בהדרגה כדי להפוך את הבלילה עבה. מערבבים כדי להתמזג ביסודיות.
מוסיפים חתיכות עוף ומערבבים עד שהעוף מצופה היטב.
שמן חום במחבת או ווק ל 360 מעלות F (180 מעלות C). מטגנים חתיכות עוף בשמן חם עד להזהבה.
הסר עוף, ולנקז על מגבות נייר.
כאשר מוכן לשרת, שכבת פלפלים ירוקים, חתיכות אננס, חתיכות עוף מבושל על מגש.
יוצקים רוטב חמוץ מתוק חם מעל.