עוף מוקרם וקארי ברוקולי
מתכון שמנת עוף וברוקולי קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 30 דקות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: קארי עוף אפוי קרמי עם פסטאן וברוקולי, עוף וברוקולי קארי תאילנדי, ו קארי עוף שמנת.
הוראות
מניחים מכרזי עוף בקערה גדולה; מפזרים 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל למעלה.
מוסיפים קמח ומערבבים עוף המעיל.
במחבת לא דביקה גדולה, מחממים חצי שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצי עוף ומבשלים, פונים פעם או פעמיים, עד הזהב משני הצדדים, על 4 דקות.
מעבירים עוף לצלחת וחוזרים על עצמם באמצעות מכרזי שמן ועוף שנותרו.
מוסיפים בצל, אבקת קארי, ונותר 1/4 כפית. כל מלח ופלפל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד בצל מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב מצטמצם בחצי, 3 עד 4 דקות. להחזיר עוף למחבת ולבשל, מפנה, במשך 2 דקות.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים, ערבוב, במשך 1 עד 2 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר עוף וברוקולי לצלחות.
הסר מחבת מחום, מערבבים בשמנת חמוצה ולאחר מכן רוטב כפית על גבי עוף.