עוף מוקרם פרוגרסו פיקטה
אם יש לך צלפים, קמח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו פיקטה עוף מוקרם, פיקטה עוף מוקרם, ו עוף מוקרם לימון פיקטה פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה. בצלחת רדודה קטנה, מערבבים קמח עם 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית; טובלים כל שד עוף לתוך תערובת קמח, ציפוי כל הצדדים.
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות שמן צמחי על חום בינוני גבוה. לבשל חזה עוף בשמן 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, או עד חום. בקערה קטנה, מערבבים רוטב בישול ומיץ לימון.
יוצקים תערובת רוטב על עוף; מפזרים פטרוזיליה וצלפים. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 עד 10 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 165 מעלות F).