עוף מחבת ורביולי
מתכון מחבת עוף רביולי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שילוב, שום, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף מחבת ורביולי, רביולי מחבת, ו מחבת רביולי.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את רביולי ומבשלים כמו התווית מפנה; לנקז, ואז לטפטף עם שמן זית לזרוק.
בינתיים, מתבלים את העוף במלח ופלפל.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף; לבשל, ללא הפרעה, עד תחילת חום, על 2 דקות. המשך לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד השחמה כתמים, על 2 דקות. מתבלים במלח וממשיכים לבשל, מערבבים, עד שהתרככו, כ -3 דקות נוספות. מערבבים את העגבניות, שום וחומץ ומבשלים עד העגבניות מתחילות להתרכך, על 2 דקות. להחזיר את העוף למחבת, ולאחר מכן להוסיף את רביולי, מרק ופרמזן; להביא רתיחה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העוף מבושל דרך, כ 4 דקות. למעלה עם הפטרוזיליה.