עוף מחבת עם Succotash הקיץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף מחבת עם Succotash הקיץ יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 427 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לכם שעועית לימה התינוק, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף מוקפץ עם בשר חזיר כפרי וסוכה קיץ, Succotash הקיץ, ו Succotash הקיץ.
הוראות
במסחטה ירקות, מיץ 4 כוסות של גרעיני התירס; מסננים את המיץ דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן.
מוסיפים את שעועית וניל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, על 25 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, 1 כף של הטרגון ואת גרידת הלימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
חום 1/2 כף השמן במחבת nonstick גדולה. העונה חזה עוף בנדיבות עם מלח ופלפל, להוסיף למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 6 דקות לכל צד.
באותו מחבת, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הגזר ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את שעועית לימה ומבשלים 4 דקות.
באותו מחבת, לחמם את 1/2 כף הנותרים של שמן.
מוסיפים את 2 כוסות התירס הנותרים ומערבבים את המעיל עם השמן. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב פעם אחת, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים ברוטב התירס, את הנותרים 1 כף של טרגון ואת הירקות השמורים.
חותכים את העוף לחתיכות או לפרוסות ומגישים עם סקוטש ופלחי לימון.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 29 דולר לבקבוק.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.