עוף מחבת שטן וכרוב כבוש וסלט בצל אדום יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 35 דקות. אם יש לכם גרגירי פלפל, לחם פריך, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 67%, שהוא מוצק. 15 דקות עוף עוף עם כרוב אדום וסלט בצל, בצל אדום כבוש ביצים שטניות, ו כרוב כבוש כרוב אדום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מתבלים את העוף במלח והרבה פלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים למחבת החמה 2 כפות שמן זית כתית מעולה ומשחימים את העוף, עם העור כלפי מטה, 3 עד 4 דקות. הופכים את העוף ומשחימים בצד השני, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בעוד חום עוף, לשלב את הכרוב והבצל בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
שמים את החומץ, הסוכר, כפית המלח, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל והציפורן בסיר בינוני על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז מורידים את האש לרתיחה ומצמצמים את הנוזל בחצי, בערך 5 עד 6 דקות. מסננים ויוצקים על תערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מזלפים 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
8
מערבבים יחד את החרדל, הפלפל האדום, מיורן ועלי הרוזמרין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מרז ' ורם
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מורחים את תערובת החרדל על צד העור של העוף. מסדרים את נתחי העוף בתבנית צלייה ויוצקים פנימה 1 כוס יין.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
10
מזלפים שמן זית כתית מעולה על העוף ומעבירים לתבנית לתנור. צולים את העוף במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מסדרים את העוף על צלחות הגשה עם סלט הכרוב והירקות החמים לצד. כף את המחבת מטפטפת מעל החלק העליון של העוף ומעבירה לחם פריך ליד השולחן.