עוף מחבת שטן וכרוב כבוש וסלט בצל אדום יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 35 דקות. אם יש לכם גרגירי פלפל, לחם פריך, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 67%, שהוא מוצק. 15 דקות עוף עוף עם כרוב אדום וסלט בצל, בצל אדום כבוש ביצים שטניות, ו כרוב כבוש כרוב אדום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מתבלים את העוף במלח והרבה פלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים למחבת החמה 2 כפות שמן זית כתית מעולה ומשחימים את העוף, עם העור כלפי מטה, 3 עד 4 דקות. הופכים את העוף ומשחימים בצד השני, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעוד חום עוף, לשלב את הכרוב והבצל בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שמים את החומץ, הסוכר, כפית המלח, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל והציפורן בסיר בינוני על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז מורידים את האש לרתיחה ומצמצמים את הנוזל בחצי, בערך 5 עד 6 דקות. מסננים ויוצקים על תערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מזלפים 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
8
מערבבים יחד את החרדל, הפלפל האדום, מיורן ועלי הרוזמרין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מרז ' ורם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מורחים את תערובת החרדל על צד העור של העוף. מסדרים את נתחי העוף בתבנית צלייה ויוצקים פנימה 1 כוס יין.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
10
מזלפים שמן זית כתית מעולה על העוף ומעבירים לתבנית לתנור. צולים את העוף במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מסדרים את העוף על צלחות הגשה עם סלט הכרוב והירקות החמים לצד. כף את המחבת מטפטפת מעל החלק העליון של העוף ומעבירה לחם פריך ליד השולחן.