עוף מטוגן בבירה
עוף מטוגן בבירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 209 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף מטוגן בבירה, עוף מטוגן בבירה, ו עוף מטוגן בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח, מנערים את העודף.
מוסיפים את שמן הזית לטפטופים בסיר.
מוסיפים את העוף בקבוצות ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד הזהב בתחתית, 6 עד 7 דקות, ואז להעיף ולצרוב בצד השני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבירה, הבצל, תפוחי אדמה, חרדל, סוכר, טימין ומים כוס 1 לסיר ומערבבים, מוודאים שהעוף שקוע לחלוטין. מבשלים עד העוף מבושל דרך, על 15 דקות. להשליך את הקורנית ומערבבים בבייקון ופטרוזיליה.