עוף מטוגן בחמאה הודית מתובלת
עוף מטוגן בחמאה הודית מתובלת נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1011 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם סראנו צ'ילה, יוגורט, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: הודו מתובל עוף בגריל, עוף בגריל מתובל הודי, ו יוגורט במרינדה הודי מתובל עוף בגריל.
הוראות
בצל פירה, שום, זנגביל, מלח, צ ' ילה, וחומץ למשחה חלקה במעבד מזון.
מעבירים לקערה רחבה גדולה ומקציפים ביוגורט, כוסברה, שמן, כורכום וקיין.
הוסף חתיכות עוף ולהפוך מעיל עבה. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, מקורר, לפחות 16 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני צלייה.
מביאים חמאה לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר על חום מתון. כאשר קצף מכסה לחלוטין חמאה, להפחית את החום נמוך מאוד. מבשלים חמאה עד קרום דק מאוד מתחיל להיווצר על פני השטח ומוצקים לבנים חלביים נופלים לתחתית מחבת, על 8 דקות. המשך לבשל חמאה, צופה כל הזמן, עד מוצקים בתחתית מחבת להפוך חום בהיר חמאה יש ניחוח אגוזים, 8 עד 16 דקות.
הסר מחבת מחום ולתת לחמאה לעמוד 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת מרופדת במגבת נייר כבדה לחה או שכבה משולשת של גזה לתוך קערה, זורק מוצקים.
הכן גריל לבישול מעל חום עקיף עם פחם בינוני חם (חום מתון לגז); ראה הליך צלייה.
לבשל עוף באמצעות גריל פחם: מתלה גריל שמן קל. שים עוף (עדיין מצופה בכבדות עם מרינדה) על מתלה מעל שטח של גריל ללא גחלים מתחת.
טפטוף עוף עם כ 1 כף גי. מבשלים עוף מעל חום בינוני גבוה, מתהפך ומטפטף עם ghee כל 5 דקות, עד מבושל דרך, 20 עד 25 דקות.
לבשל עוף באמצעות גריל גז: מתלה גריל שמן קל. שים עוף מעל צורב כיבוי. מבשלים עוף, מתהפך ומטפטף עם ghee כל 5 דקות, עד מבושל דרך, על 20 עד 25 דקות. (מכסה גריל בין תורות.)
מגישים עוף עם כל ghee הנותרים.
* כדי לקבל 1/3 כוס יוגורט עבה, לנקז 2/3 כוס יוגורט רגיל רגיל במסננת בסדר רשת, מקורר, לפחות 8 שעות.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, עוף יכול להיות צלוי על מתלה של מחבת ברוילר 3 סנטימטרים מחום.
לטפטף קצת ghee על עוף צלוי, מפנה ומטפטף עם ghee כל 5 דקות, עד העוף מבושל דרך, על 25 דקות.* עוף יכול להיות מושרה עד 3 ימים.* גי, מכוסה ומקורר, שומר עד 1 חודש. נמס לפני השימוש.