קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף מטוגן בחמאה הודית מתובלת

עוף מטוגן בחמאה הודית מתובלת
עוף מטוגן בחמאה הודית מתובלת נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1011 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם סראנו צ'ילה, יוגורט, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: הודו מתובל עוף בגריל, עוף בגריל מתובל הודי, ו יוגורט במרינדה הודי מתובל עוף בגריל.

הוראות

1
בצל פירה, שום, זנגביל, מלח, צ ' ילה, וחומץ למשחה חלקה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מעבירים לקערה רחבה גדולה ומקציפים ביוגורט, כוסברה, שמן, כורכום וקיין.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
כורכוםכורכום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
יוגורטיוגורט
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הוסף חתיכות עוף ולהפוך מעיל עבה. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, מקורר, לפחות 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני צלייה.
1
מביאים חמאה לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר על חום מתון. כאשר קצף מכסה לחלוטין חמאה, להפחית את החום נמוך מאוד. מבשלים חמאה עד קרום דק מאוד מתחיל להיווצר על פני השטח ומוצקים לבנים חלביים נופלים לתחתית מחבת, על 8 דקות. המשך לבשל חמאה, צופה כל הזמן, עד מוצקים בתחתית מחבת להפוך חום בהיר חמאה יש ניחוח אגוזים, 8 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
הסר מחבת מחום ולתת לחמאה לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים דרך מסננת מרופדת במגבת נייר כבדה לחה או שכבה משולשת של גזה לתוך קערה, זורק מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
קערהקערה
4
הכן גריל לבישול מעל חום עקיף עם פחם בינוני חם (חום מתון לגז); ראה הליך צלייה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
לבשל עוף באמצעות גריל פחם: מתלה גריל שמן קל. שים עוף (עדיין מצופה בכבדות עם מרינדה) על מתלה מעל שטח של גריל ללא גחלים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
טפטוף עוף עם כ 1 כף גי. מבשלים עוף מעל חום בינוני גבוה, מתהפך ומטפטף עם ghee כל 5 דקות, עד מבושל דרך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גיגי
7
לבשל עוף באמצעות גריל גז: מתלה גריל שמן קל. שים עוף מעל צורב כיבוי. מבשלים עוף, מתהפך ומטפטף עם ghee כל 5 דקות, עד מבושל דרך, על 20 עד 25 דקות. (מכסה גריל בין תורות.)
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גיגי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מגישים עוף עם כל ghee הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גיגי
1
* כדי לקבל 1/3 כוס יוגורט עבה, לנקז 2/3 כוס יוגורט רגיל רגיל במסננת בסדר רשת, מקורר, לפחות 8 שעות.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, עוף יכול להיות צלוי על מתלה של מחבת ברוילר 3 סנטימטרים מחום.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
גרילגריל
מסננתמסננת
2
לטפטף קצת ghee על עוף צלוי, מפנה ומטפטף עם ghee כל 5 דקות, עד העוף מבושל דרך, על 25 דקות.* עוף יכול להיות מושרה עד 3 ימים.* גי, מכוסה ומקורר, שומר עד 1 חודש. נמס לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גיגי

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ז ' ול טיילור גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
ז ' ול טיילור גרונר Veltliner
ז ' ול טיילור גרונר Veltliner
יין תוסס מלא לימון ואפרסקים לבנים עם ציפוי עדין של וניל ועקיצה של פלפל לבן. הוא מספק עמוד שדרה יבש ויפה אך הוא שכבתי וקרם עם חומציות רכה וניואנסים אגוזים. הוא בהיר ורענן עם עושר גדול ומרקם מן התסיסה הפראית ומספק גימור ארוך במיוחד, הרמוני.