עוף מטוגן במחבת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף מטוגן במחבת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 59 גרם חלבון, 58 גרם שומן, ובסך הכל 834 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, פפריקה, אבקת בצל ואבקת קארי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. עם כפית ציון 61%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאן מטוגן עוף, פטרוזיליה פאן ג'וס, עוף מטוגן במחבת, ו עוף מטוגן במחבת.
הוראות
קו שני 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף; מניחים בצד.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, תערובת המרק, תערובת ההלבשה והתבלינים.
מניחים חלב בצלחת רדודה. טובלים עוף בחלב, ואז מוסיפים לתערובת הקמח, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35-50 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולראדס ריזלינג ספאטלזה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![ארמון פולרדס ריזלינג ספאטלס]()
ארמון פולרדס ריזלינג ספאטלס
ספאטלס מתוק טבעי קלאסי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורי אלגנטי וטבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של התירוש, בירור שיטתי, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי הזה של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. ניתן להשיג גם שילובי טעמים מעניינים באמצעות זיווג גבינה עם ורידים כחולים או קינוח פירות.