קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 33 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

עוף מטוגן בצל

עוף מטוגן בצל
עוף מטוגן בצל הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מלח כשר, בצל, מרווה קרועה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -33 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. ציון זה מצוין. הבצל שלי" מטוגן " עוף, בצל מטוגן עוף, ו מטוגן-עוף-כבד ומוקפץ-בצל פו בויז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הקציפו את הביצים, 1 כף פפריקה, 1 כפית קאיין ו -4 כפיות מלח בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החלב, הפטרוזיליה, המרווה והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
פורסים את הבצלים לטבעות בעובי 1/8 אינץ ' בעזרת מנדולינה או סכין. מפרידים את הטבעות ומוסיפים לתערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מוסיפים את העוף, הופכים לפיזור החומרים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
בתבנית אפייה רדודה, מערבבים את הקמח, הנותרים 1 כף פפריקה 1/2 כפית קאיין, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מניחים מתלה על תבנית עם נייר אפייה. מרימים כל חתיכת עוף מתערובת החלב, מגלגלים בתערובת הקמח ומניחים על המדף. לאחר שכל החלקים מקומחים, טובלים מחדש בתערובת החלב ולוחצים חלק מהבצל ועשבי התיבול על העוף. לאחר מכן, לוחצים את הבצלים על העוף כדי להחזיק אותם במקומם, מגלגלים שוב את העוף בקמח, לוחצים בחוזקה כך שהבצל יהפוך לחלק מהלחם. (אפשר לטבול שוב פעם שלישית כדי להוסיף עוד בצל, אם תרצו.) הניחו את חתיכות העוף המצופות בצל על המדף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מחממים כ-3/4 אינץ ' של שמן צמחי בטיגון עמוק או במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העוף ומטגנים, מכוונים את האש לפי הצורך, עד להזהבה מצד אחד, 8 עד 10 דקות. הופכים בעזרת מלקחיים ומבשלים עד שהעוף מזהיב בכל הגוף ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 160 מעלות, בערך 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לעוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)
ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)
דורקהיימר הוכבן קבינט ריזלינג הוא יין עשיר ומחניק. יש השערה קלה של בוטריטיס, וכמה טאנינים נובי, אבל ההשפעה הכוללת נמכרת המשרד