קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 33 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

עוף מטוגן בצל

עוף מטוגן בצל
עוף מטוגן בצל הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מלח כשר, בצל, מרווה קרועה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -33 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. ציון זה מצוין. הבצל שלי" מטוגן " עוף, בצל מטוגן עוף, ו מטוגן-עוף-כבד ומוקפץ-בצל פו בויז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הקציפו את הביצים, 1 כף פפריקה, 1 כפית קאיין ו -4 כפיות מלח בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החלב, הפטרוזיליה, המרווה והשום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
פורסים את הבצלים לטבעות בעובי 1/8 אינץ ' בעזרת מנדולינה או סכין. מפרידים את הטבעות ומוסיפים לתערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוסיפים את העוף, הופכים לפיזור החומרים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
בתבנית אפייה רדודה, מערבבים את הקמח, הנותרים 1 כף פפריקה 1/2 כפית קאיין, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מניחים מתלה על תבנית עם נייר אפייה. מרימים כל חתיכת עוף מתערובת החלב, מגלגלים בתערובת הקמח ומניחים על המדף. לאחר שכל החלקים מקומחים, טובלים מחדש בתערובת החלב ולוחצים חלק מהבצל ועשבי התיבול על העוף. לאחר מכן, לוחצים את הבצלים על העוף כדי להחזיק אותם במקומם, מגלגלים שוב את העוף בקמח, לוחצים בחוזקה כך שהבצל יהפוך לחלק מהלחם. (אפשר לטבול שוב פעם שלישית כדי להוסיף עוד בצל, אם תרצו.) הניחו את חתיכות העוף המצופות בצל על המדף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מחממים כ-3/4 אינץ ' של שמן צמחי בטיגון עמוק או במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את העוף ומטגנים, מכוונים את האש לפי הצורך, עד להזהבה מצד אחד, 8 עד 10 דקות. הופכים בעזרת מלקחיים ומבשלים עד שהעוף מזהיב בכל הגוף ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 160 מעלות, בערך 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לעוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)
ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)
דורקהיימר הוכבן קבינט ריזלינג הוא יין עשיר ומחניק. יש השערה קלה של בוטריטיס, וכמה טאנינים נובי, אבל ההשפעה הכוללת נמכרת המשרד