עוף מטוגן בתנור, עוף מצופה פתית תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בתנור מטוגן, עוף מצופה פתית תירס. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עוף מטוגן בתנור עם קרום פתיתי תירס, טוסט צרפתי מצופה פתית תירס עם זיגוג כתום, ו פילה דגים מצופה פתיתי תירס עם איולי צ'ילה-כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 3 כפות מלח כשר ו 2 כפיות סוכר עם 1 ליטר מים במיכל גדול.
מניחים עוף במי מלח, מכסים במכסה, ומקררים לפחות 4 שעות או עד לילה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש עד 204°. קו מסגרת אפייה עם לסכל ומברשת עם שמן.
הסר עוף ממי מלח וטפיחה יבשה.
מערבבים קמח תירס, 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, קאיין, אורגנו בקערה. מערבבים חלב חמאה עם 1/8 כפית קאיין ו 1/4 כפית מלח.
מניחים פתיתי תירס מרוסקים בצלחת עוגה.
עובד חתיכה אחת בכל פעם, עוף מעיל בתערובת קמח תירס, לטבול בחמאה, ואת המעיל היטב פתיתי תירס כתוש.
מניחים עוף, במרווחים שווים, על תבנית אפייה.
אופים עד הזהב ופריך, ועוף מבושל דרך (160°F לבשר לבן, 77° כהה), 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ולתת מנוחה עוף 5 דקות לפני ההגשה.