עוף מטוגן בתנור עם רוטב בצל פטריות מתוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 7 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם חמאה, עלה דפנה, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכונים דומים: עוף מטוגן בתנור עם בצל מתוק-רוטב פטריות, חזה עוף מטוגן דרומי עם רוטב בצל קרמיני מתוק, ו סטייק המבורגר עם רוטב בצל-פטריות מתוק.
הוראות
1
ב 2-גלון resealable פלסטיק שקית אחסון מזון, לערבב את כל החומרים מי מלח למעט חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
הוסף 3 1/2 כוסות חלב חמאה ושקית חותם. השתמש בידיים שלך כדי ללוש שקית לערבב מלח ותבלינים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להוסיף עוף לשקית ולסגור מחדש את התיק. מקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 5 שעות.
אופים 10 עד 20 דקות יותר או עד ציפוי זהוב חום ופריך, ומיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F עבור שדיים; 82° עבור ירכיים).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
ברגע עוף הוא בתנור, ב מחבת 10 אינץ', שמן חום 1 כף חמאה על חום בינוני עד חמאה מפסיק רוחש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
20
מוסיפים בצל, סוכר חום ו 1/4 כפית מלח. מבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך וזהוב חום. (לא למהר על ידי הפעלת החום.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
21
הסר בצל מחבת, באמצעות כפית מחוררת; הגדר בצל בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
להוסיף 1 כף הנותרים חמאה ואת הפטריות למחבת. מבשלים מעל חום בינוני 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות לאבד קצת נוזל וחום סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
מוסיפים יין ומערבבים במהירות ומגרדים כל חתיכות השחמה של פטריות או בצל שעשויות להיות דבוקות למחבת. מבשלים 3 דקות יותר או עד היין מתאדה. להחזיר בצל למחבת ומפזרים 2 כפות קמח ומרווה על פטריות ובצל. מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
24
מערבבים לאט במרק. לבשל, לערבב כל הזמן, עד הרוטב מגיע לרתיחה. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד מעובה.