עוף מטוגן בתנור עם בצל מתוק-רוטב פטריות
עוף מטוגן בתנור עם רוטב בצל פטריות מתוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 7 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם חמאה, עלה דפנה, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכונים דומים: עוף מטוגן בתנור עם בצל מתוק-רוטב פטריות, חזה עוף מטוגן דרומי עם רוטב בצל קרמיני מתוק, ו סטייק המבורגר עם רוטב בצל-פטריות מתוק.
הוראות
ב 2-גלון resealable פלסטיק שקית אחסון מזון, לערבב את כל החומרים מי מלח למעט חלב חמאה.
הוסף 3 1/2 כוסות חלב חמאה ושקית חותם. השתמש בידיים שלך כדי ללוש שקית לערבב מלח ותבלינים, על 2 דקות.
להוסיף עוף לשקית ולסגור מחדש את התיק. מקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 5 שעות.
ב 1 גלון resealable פלסטיק שקית אחסון מזון, לערבב 2 כוסות קמח, פלפל הקרקע.
מקום מתלה חוט גדול על מחבת 15x10x1 אינץ'.
הסר עוף ממי מלח וטפיחה יבשה על מגבות נייר.
מניחים חתיכות עוף, שניים בכל פעם, בשקית קמח מתובל; שקית חותם ולנער היטב כדי מעיל קל.
הסר עוף ומניח על מתלה חוט. חזור עם עוף שנותר. הניחו בצד את שק הקמח המתובל שנותר. להשליך מלח. לאחר העוף מצופה, להכניס למקרר נחשף לפחות 15 דקות.
בקערה בינונית, להכות ביצה, אבקת אפייה, סודה לשתיה וחרדל עם מקציף חוט עד מעורבב היטב.
הוסף 1/2 כוס חלב חמאה והכה היטב עד מעורבב.
טובלים כל חתיכת עוף בתערובת ביצים וחוזרים לשקית קמח מתובל. Shake טבל עוף שוב, להסיר מן התיק ולחזור חוט מתלה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
מניחים 1/4 כוס חמאה במחבת 15x10x1 אינץ'; מניחים בתנור כדי להמיס.
הסר מחבת מהתנור ומניח עוף בחמאה מומסת במחבת.
הסר מהתנור ולהפוך חתיכות עוף מעל.
אופים 10 עד 20 דקות יותר או עד ציפוי זהוב חום ופריך, ומיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F עבור שדיים; 82° עבור ירכיים).
ברגע עוף הוא בתנור, ב מחבת 10 אינץ', שמן חום 1 כף חמאה על חום בינוני עד חמאה מפסיק רוחש.
מוסיפים בצל, סוכר חום ו 1/4 כפית מלח. מבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך וזהוב חום. (לא למהר על ידי הפעלת החום.)
הסר בצל מחבת, באמצעות כפית מחוררת; הגדר בצל בצד.
להוסיף 1 כף הנותרים חמאה ואת הפטריות למחבת. מבשלים מעל חום בינוני 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות לאבד קצת נוזל וחום סביב הקצוות.
מוסיפים יין ומערבבים במהירות ומגרדים כל חתיכות השחמה של פטריות או בצל שעשויות להיות דבוקות למחבת. מבשלים 3 דקות יותר או עד היין מתאדה. להחזיר בצל למחבת ומפזרים 2 כפות קמח ומרווה על פטריות ובצל. מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מערבבים לאט במרק. לבשל, לערבב כל הזמן, עד הרוטב מגיע לרתיחה. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד מעובה.