קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף מטוגן, מחבת פטרוזיליה Jus

עוף מטוגן, מחבת פטרוזיליה Jus
עוף מטוגן, פטרוזיליה פאן ג'וס דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 40 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 536 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שמן זרעי ענבים, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מטבלים צרפתיים עם Au Jus , טארטלט קנגורו סטריפלון עם בטטה ועגבניות בוש , ופסטו מטוגן רביולי ונענע פטרוזיליה .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ללחם את העוף מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה קטנה. לאחר מכן מפדרים את העוף משני הצדדים בקמח המתובל ומצפים היטב. במחבת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן זרעי הענבים ומניחים להתחמם. לאחר מכן מוסיפים את העוף המקומח, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד להשחמה קלה. זה ייקח 4 עד 5 דקות, ואז הפוך וחזור על התהליך בצד התחתון, שוב למשך 4 עד 5 דקות. לאחר השחמה, מסיימים את העוף בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-160 עד 165 מעלות פרנהייט, כ-6 דקות. לאחר הבישול, מוציאים מהתנור, שומרים את העוף חם על צלחת מכוסה וזורקים את עודפי השמן מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחזירים את המחבת לאש בינונית, מתיזים או מכסים את היין, ומאפשרים להתפוגג. לאחר מכן, מוסיפים את הבצלים, מערבבים ומבשלים עד שהבצל שקוף מעט, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את מיץ הלימון והשום, מערבבים שוב ומבשלים עד להתחממות. לבסוף מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והחמאה לסיום הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®