עוף מטוגן סטייק עם רוטב חלב סויה
עוף מטוגן סטייק עם רוטב חלב סויה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תערובת בסיסית לחם, קורנפלור, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף מטוגן סטייק עם רוטב חלב מתובל, עוף מטוגן ורוטב חלב, ו מרילנד עוף מטוגן עם רוטב חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עבור מזונות מטוגנים בקערה רדודה.
שלב 1/2 כוס חלב סויה וביצים בקערה רדודה נפרדת, ערבוב עם מקצף. לדלות סטייקים בתערובת לחם. לטבול בתערובת ביצה; לדלות שוב בתערובת לחם.
מעיל מחבת גדולה עם ספריי בישול.
הוסף 1 כף שמן; מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד חם. מטגנים 2 סטייקים בשמן חם 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מעבירים סטייקים למגש. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כף שמן הנותרים 2 סטייקים, שמירה על טפטוף במחבת.
שלב הנותרים 1 1/2 כוסות חלב סויה, קורנפלור, מלח ופלפל במדד זכוכית 2 כוס, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים תערובת חלב לתוך טפטוף במחבת. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה. רוטב כפית על סטייקים.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.