עוף מטוגן עם לימונים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ורמוט, ירכיים עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. נסו רגלי עוף מטוגנות בלימונים, זיתים וחומוס משומרים, הליבוט עם ארטישוק מטוגן, פרוס ולימונים, ו ארוחת ערב טעימה: הליבוט מטוגן עם פיסטוקים ולימונים משומרים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף עוף יבש לטפוח; לקצץ ולהשליך כיסים של שומן. בקערה, לערבב חומץ, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
הוסף ירכיים; הפעל מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
הגדר מחבת 5-6 ליטר אטום עם מכסה מעל חום בינוני גבוה. הרם ירכיים עוף מן המרינדה (מרינדה מילואים) ולסדר שכבה אחת במחבת. הפעל לפי הצורך חום משני הצדדים, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מעבירים עוף לצלחת מעוטרת ומנמיכים את החום מתחת למחבת.
מוסיפים שאלוט ושום למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד שאלוט הם רפויים, על 5 דקות. להחזיר עוף למחבת ולהוסיף מרינדה, לימונים, ורמוט, ו herbes de Provence.
מעבירים לתנור רגיל או הסעה 350 ואופים עד שהעוף רך מאוד כאשר פירסינג, 30 עד 45 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כף לתוך קערות לשרת.