קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף מטוגן עם לימונים

עוף מטוגן עם לימונים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ורמוט, ירכיים עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. נסו רגלי עוף מטוגנות בלימונים, זיתים וחומוס משומרים, הליבוט עם ארטישוק מטוגן, פרוס ולימונים, ו ארוחת ערב טעימה: הליבוט מטוגן עם פיסטוקים ולימונים משומרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף עוף יבש לטפוח; לקצץ ולהשליך כיסים של שומן. בקערה, לערבב חומץ, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הוסף ירכיים; הפעל מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
3
הגדר מחבת 5-6 ליטר אטום עם מכסה מעל חום בינוני גבוה. הרם ירכיים עוף מן המרינדה (מרינדה מילואים) ולסדר שכבה אחת במחבת. הפעל לפי הצורך חום משני הצדדים, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים עוף לצלחת מעוטרת ומנמיכים את החום מתחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שאלוט ושום למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד שאלוט הם רפויים, על 5 דקות. להחזיר עוף למחבת ולהוסיף מרינדה, לימונים, ורמוט, ו herbes de Provence.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ורמוטורמוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחבת כיסוי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים לתנור רגיל או הסעה 350 ואופים עד שהעוף רך מאוד כאשר פירסינג, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כף לתוך קערות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות