קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף מטוגן עם לימונים

עוף מטוגן עם לימונים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ורמוט, ירכיים עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. נסו רגלי עוף מטוגנות בלימונים, זיתים וחומוס משומרים, הליבוט עם ארטישוק מטוגן, פרוס ולימונים, ו ארוחת ערב טעימה: הליבוט מטוגן עם פיסטוקים ולימונים משומרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף עוף יבש לטפוח; לקצץ ולהשליך כיסים של שומן. בקערה, לערבב חומץ, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף ירכיים; הפעל מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
3
הגדר מחבת 5-6 ליטר אטום עם מכסה מעל חום בינוני גבוה. הרם ירכיים עוף מן המרינדה (מרינדה מילואים) ולסדר שכבה אחת במחבת. הפעל לפי הצורך חום משני הצדדים, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים עוף לצלחת מעוטרת ומנמיכים את החום מתחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שאלוט ושום למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד שאלוט הם רפויים, על 5 דקות. להחזיר עוף למחבת ולהוסיף מרינדה, לימונים, ורמוט, ו herbes de Provence.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ורמוטורמוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחבת כיסוי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים לתנור רגיל או הסעה 350 ואופים עד שהעוף רך מאוד כאשר פירסינג, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כף לתוך קערות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון