עוף מטוגן עם תפוחי אדמה
עוף מטוגן עם תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 335 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פוטטוס זהב יוקון, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו עוף מטוגן ותפוחי אדמה עם רוזמרין, עוף ותפוחי אדמה מטוגנים, ו ירכיים עוף עשב מטוגן עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף ולטפוח יבש; מתבלים במלח ופלפל.
מורחים קמח בקערה רדודה ומעלים כל חתיכת עוף משני הצדדים. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, שמן זית חם.
מוסיפים עוף ומטגנים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים (אבל עדיין גלם בפנים), 8 דקות.
מעבירים עוף שישי לבישול איטי.
להפחית את החום על תנור בינוני ולהוסיף יין למחבת (זה יהיה קיטור במרץ). עם כף מעץ, לגרד את כל חתיכות משחימים שנצמדים למחבת. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך נוזל לתוך סיר איטי.
מוסיפים מרק, תפוחי אדמה, לבבות ארטישוק ושום לבישול איטי. מקלפים שתי רצועות 3 אינץ ' של קליפת לימון ומוסיפים לבישול איטי, יחד עם מיץ מלימון.
הפעל סיר איטי גבוה. מבשלים עד עוף ותפוחי אדמה מבושלים דרך ומכרז, 2 שעות ו 15 דקות.