עוף מטוגן קל ופריך
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף מטוגן קל ופריך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 997 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -78 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות . גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, תיבול עופות, רוטב חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף מטוגן בתנור קל , שפמנון קל-N-קריספי , ועוף פריך .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה, הרוטב החריף ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את חלקי העוף והופכים לציפוי מלא. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות עד שעתיים.
במחבת עם תחתית עמוקה, מחממים את שמן הקנולה על אש בינונית-גבוהה ל-350 מעלות F.
שמים את הקמח בתבנית רדודה או בצלחת פאי, מערבבים פנימה את הסודה לשתייה, תיבול העופות, פלפל הקאיין ומלח ופלפל, לפי הטעם.
עובדים ב-2 קבוצות, מנערים מעליהם את עודפי החמאה ומכניסים את חלקי העוף לתערובת הקמח, מצפים היטב. מוסיפים אותם בזהירות, בקבוצות, לשמן החם ומטגנים עד שהם מזהיבים מבחוץ ומבושלים, כ-5 עד 7 דקות.
מסירים מהשמן ומסננים על מגש יריעות מרופדת בנייר.
מעבירים לתבנית עם רשת ואופים בתנור במשך 10 עד 12 דקות.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה להגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
עוף מטוגן בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.