עוף ממולא עם קרום מאפה
עוף ממולא עם בצק קרום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, אבקת שום, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פיצה עוף ממולאת-קרום, קרום מאפה פשוט, ו תמיד קרום עוגה מושלם או מאפה.
הוראות
חותכים את החמאה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'; לשלב בקערה של מעבד מזון עם קמח ומלח. דופק עד לתערובת דומה פירורים גסים; טפטוף במים עם המכונה פועלת, 1 כף בכל פעם, עד הבצק דומה שיבולת שועל גבשושי. אסוף את הבצק לכדור, מכסה בניילון נצמד, ומקרר לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים כל חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את חזה העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'.
מורחים כל חזה עוף בשליש מהגבינה והתרד, ומקפלים כל חזה עוף לשניים.
מפזרים כל חזה עוף עם 1 כף בזיליקום, 1 כפית אבקת שום, וקמצוץ של מלח שום.
על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את הכדור בצק החוצה לתוך מלבן על 1/8 אינץ ' עבה לחתוך 3 חתיכות בגודל שווה. עוטפים כל חזה עוף מקופל במאפה וצובטים את הקצוות יחד כדי לצרף את העוף בבצק המאפה.
מניחים את חזה העוף העטוף על גבי תבנית האפייה המוכנה, מצחצחים כל חבילת מאפה עם ביצה מוכה, ואופים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים והקרום הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות.