עוף מנגו עם ירקות עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 388 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ירקות מעורבים עם ויניגרט מנגו, סלט מנגו וירקות מעורבים, ו סלט תפוזים מנגו עם ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הכמון, אבקת קארי, חומץ לבן ובלסמי, שמן זית, 1/4 כוס סוכר חום, מלח, ופלפל שחור לתוך שקית פלסטיק resealable, ולמרוח את התיק מספר פעמים עם האצבעות לשלב ולערבב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביות
דיאט קרם סודה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מניחים את מקלות העוף לתוך התיק, ולשים את התיק שוב עם האצבעות שלך כדי לצפות את העוף בתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומניחים את חתיכות העוף המתובלות לתוך החמאה החמה. חום העוף היטב משני הצדדים, כ -10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים חצי פרוסות מנגו, חרדל דיז ' ון, שום, פתיתי פלפל אדומים, ובצל פרוס 1 לתוך בלנדר, ומערבבים עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
רגל טלה, מעצם
צרור תרד טרי (בערך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את תערובת מנגו למחבת על העוף. מערבבים בצל 2nd פרוס, סוכר לבן, 1/4 כוס סוכר חום, ירקות חרדל, וצימוקים; מערבבים תערובת כדי לפזר סוכר. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, 10 עד 15 דקות יותר. מערבבים לעתים קרובות בעת הבישול.