עוף מרסלה
עוף מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם פטריות, שרי בישול, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.
הוראות
בצלחת רדודה או קערה, לערבב יחד את הקמח, מלח, פלפל אורגנו. חתיכות עוף מעיל בתערובת קמח.
במחבת גדולה, להמיס חמאה בשמן על חום בינוני.
מניחים עוף במחבת, וחום קלות. הפוך חתיכות עוף, ולהוסיף פטריות.
יוצקים יין ושרי. כיסוי מחבת; עוף מבשלים 10 דקות, הופך פעם אחת, עד כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.