קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עוף מרסלה

עוף מרסלה
עוף מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, פרושוטו, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 2 עלי מרווה במרכז כל פיסת prosciutto, ולאחר מכן לעטוף כל cutlet ב prosciutto, כפי שמוצג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
שים את הקמח על צלחת ומתבלים עם הפלפל. לדלות את cutlets מוכן בקמח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מחממים את השמן 1 כף החמאה במחבת גדולה. לאחר החמאה הוא קצף, להוסיף 4 של cutlets, בצד התפר למטה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
הוסף עוד כף חמאה למחבת וחום את הקציצות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים לתבנית האפייה, ואז מבשלים בתנור במשך 8 דקות. הפחת את חום המחבת לרמה בינונית-נמוכה והוסף את המרסלה. מערבבים כל הזמן, מגרד את חתיכות השחמה. מבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים את הצלפים והפטרוזיליה. מערבבים בחמאה הנותרת. כפית את הרוטב על העוף ומגישים עם תרד מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו