פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן
פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, חמאה, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו שמנת, ו פנה עם אספרגוס וקרם סלמון מעושן.
הוראות
לקצץ אספרגוס לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. קוצצים דק שאלוט. דק לגרר מספיק גרידת לימון כדי למדוד 1 1/2 כפיות ולסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 3 כפות.
חותכים סלמון לרצועות 2 x 1/2 אינץ'.
ממלאים סיר פסטה 6 ליטר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה לאספרגוס ופסטה. הכינו קערת קרח ומים קרים.
מבשלים אספרגוס במים רותחים עד פריך במכרז, כ 3 דקות, ועם העברת כף מחוררת למי קרח כדי להפסיק לבשל. מילואים מים בסיר על אש נמוכה, מכוסה.
לנקז אספרגוס ולהניח בצד כמה עצות אספרגוס לקישוט.
במחבת עמוקה 12 אינץ ' כבד לבשל שאלוט בחמאה עם מלח ופלפל לטעום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות. מערבבים בקרם ו zest ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 10 דקות. מערבבים 2 כפות מיץ לימון ולהסיר מחבת מחום. להחזיר מים בסיר לרתיחה. מבשלים פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה ומצקת החוצה להזמין מים פסטה כוס 1.
מסננים פסטה במסננת ומוסיפים לרוטב עם אספרגוס, 1/2 כוס מים פסטה, שלושה רבעים סלמון, הנותרים מיץ לימון כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
תערובת חום על חום נמוך, זורק בעדינות (והוספת עוד מי פסטה לפי הצורך אם התערובת הופכת יבשה), עד רק מחומם דרך.
מגישים פסטה מעוטרת בקצות אספרגוס שמורות וסלמון שנותר.