קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן

פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן
פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, חמאה, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו שמנת, ו פנה עם אספרגוס וקרם סלמון מעושן.

הוראות

1
לקצץ אספרגוס לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. קוצצים דק שאלוט. דק לגרר מספיק גרידת לימון כדי למדוד 1 1/2 כפיות ולסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
חותכים סלמון לרצועות 2 x 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
ממלאים סיר פסטה 6 ליטר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה לאספרגוס ופסטה. הכינו קערת קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מבשלים אספרגוס במים רותחים עד פריך במכרז, כ 3 דקות, ועם העברת כף מחוררת למי קרח כדי להפסיק לבשל. מילואים מים בסיר על אש נמוכה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
לנקז אספרגוס ולהניח בצד כמה עצות אספרגוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6
במחבת עמוקה 12 אינץ ' כבד לבשל שאלוט בחמאה עם מלח ופלפל לטעום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות. מערבבים בקרם ו zest ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 10 דקות. מערבבים 2 כפות מיץ לימון ולהסיר מחבת מחום. להחזיר מים בסיר לרתיחה. מבשלים פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה ומצקת החוצה להזמין מים פסטה כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מסננים פסטה במסננת ומוסיפים לרוטב עם אספרגוס, 1/2 כוס מים פסטה, שלושה רבעים סלמון, הנותרים מיץ לימון כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
תערובת חום על חום נמוך, זורק בעדינות (והוספת עוד מי פסטה לפי הצורך אם התערובת הופכת יבשה), עד רק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מגישים פסטה מעוטרת בקצות אספרגוס שמורות וסלמון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה