עוף מרסלה
עוף מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור עד 93°.
מביאים מרק לרתיחה בסיר 2 ליטר מעל חום גבוה, ואז מרתיחים, נחשפים, עד מצטמצם כ 3/4 כוס, כ 20 דקות.
קוק שאלוט ב 3 כפות חמאה במחבת כבדה 8 עד 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד שאלות מתחיל להפוך זהב, על 1 דקה.
מוסיפים פטריות, 1 כפית מרווה, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות להתחיל חום, 6 עד 8 דקות.
שים קמח בקערה רדודה רחבה. בעדינות פאונד עוף 1/4 אינץ עבה בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף באמצעות הצד השטוח של מפצח בשר או מערוך.
לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח, חתיכה אחת בכל פעם, מתנער עודף.
העברת גיליונות של נייר שעווה, הסדרת עוף בשכבה 1.
חום 1 כף כל אחד שמן וחמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז חצי sauté של עוף, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ורק מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
העברת עוף מבושל מגש גדול עמיד בפני חום, הסדרת שכבה 1, ולאחר מכן לשים מגש בתנור כדי לשמור על חום. למחוק מחבת עם מגבות נייר לבשל עוף שנותר באותו אופן, ולאחר מכן להעביר לתנור, הסדרת שכבה 1.
מוסיפים 1/2 כוס יין למחבת ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, כ -30 שניות.
מוסיפים מרק מופחת, שמנת ופטריות, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה מעט, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים מיץ לימון הנותרים 2 כפות יין 1/2 כפית מרווה.